TUOTE: Langattomat anturit – Myynti: 0€ Anturi!

Älykäs ratkaisu kosteuden ehkäisemiseen rakenteissa

Langattomat anturit huomaavat kosteuden ajoissa!

Tarjoaa täydellisen ratkaisun suhteellisen kosteuden mittaamiseen rakenteiden sisältä, esim. vedeneristyskerroksen takaa, erilaisten rakennuspaneelien takaa ja kattohuovan alta – langattomasti, hajottamatta ja tekemättä reikää.

Anturi on 0,06 mm ohut, joustava, erittäin lämmönkestävä ja sillä on pitkä säilyvyysaika. Meneillään on stressitestejä antureiden kestoiän määrittämiseksi, mutta periaatteessa ei ole mitään esteitä sille, etteikö anturi voisi toimia useita vuosikymmeniä, todennäköisesti kylpyhuoneen eliniän.

Anturissa ei ole energiaa vaativaa teknologiaa, joten akunkesto ei rajoita sen käyttöä, eikä se myöskään aiheuta säteilyä.

Anturi tasoittuu ympäristönsä suhteelliseen kosteuteen (RH), ja kun se luetaan käsilukijalla, saadaan RH %-arvo. Mittaus on aina indikatiivinen, ts. se tulee tulkita esim. alla olevan materiaalin ja rakenteiden pohjalta.

Käyttömahdollisuuksia on monia: julkisivuissa, kattohuovan alla, lattiakaivon läheisyydessä, ikkunan ympärillä, märkätiloissa, riskialttiiksi koetuilla alueilla jne.

Ota yhteyttä


photo-of-installed-sensor

TUOTE: FLEX

FLEX-sarjan siirrettävät ilmankuivaimet hyödyntävät energiatehokasta lämpökondensaatiotekniikkaa.

Ilmankuivaimet on kehitetty kondensoimaan kosteutta kaikenlaisissa ympäristöissä, ja ne toimivat yhtä energiatehokkaasti kaikissa lämpötiloissa. FLEX-sarjan avulla lämpötilaa voidaan laskea turvallisesti kirkoissa, huoltorakennuksissa tai ryömintätiloissa ja kellareissa.

Matalampi lämpötila säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Ota yhteyttä

FLEX Tuoteseloste
AWG Esite
Tehokas kirkko -esite
AWG video


TUOTE: REX

REX on tehokas kondensaatioilmankuivain, joka toimii yhtä hyvin kaikissa lämpötiloissa. Se poistaa kosteutta nopeasti ja tehokkaasti pitäen kiinteistösi tilat kuivina sekä turvallisina.

Teollisuusratkaisu isojen ilmavolyymien tehokkaaseen kuivaamiseen kaikissa lämpötiloissa ilman, että ilmastointia tarvitaan.

Tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia kiinteistöjen lämpötilojen laskemiseen. Minimaaliset asennus- ja huoltokustannukset.

REX ohjautuu ilmankosteuden, kastepisteen tai homeindeksin mukaisesti. Se voidaan yhdistää pilvipalveluun, jonka kautta voit valvoa ja ohjata laitetta helposti älypuhelimella.

Ota yhteyttä

REX Tuoteseloste
AWG video


TUOTE: BLACKBOX

BLACKBOX on ilmaa puhdistava laite, joka kaappaa ja poistaa ilmasta tehokkaasti hajua aiheuttavat molekyylit.

Se on kehitetty erityisesti vesiteollisuuden tarpeisiin ja kehitetty käsittelemään yleisimpiä epämiellyttäviä hajuja kuten rikkivetyä, ammoniakkia ja merkaptaaneja. Laite on nopea ja helppo asentaa.

Tuloksena on jätevesiasema, joka on turvallisempi työpaikka, syövyttää vähemmän laitteita, putkia ja se on paremmin tervetullut naapurustoon.

Ota yhteyttä

AWG Lehdistötiedote: Airwatergreen presents a new model for humidity treatment in district heating chambers making them virtually maintenance-free

Tilauslomake

    Ota yhteyttä

    Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja valtakunnallisesti. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin palaamme asiaan piakkoin.